Tel: (76) 509-253     Fax: (76) 509-252

SENSILITE 48-105

98.351,- Ft

SensiLite® 48-105

Általános célú kötött és anyagkezelt keszstyűk

- Az Ansell új SensiLite ® ipari kesztyűcsaládját kis igénybevételt jelentő alkalmazási területekre tervezték, ahol a kényelem és a kopásállóság magas szintje szükséges.

- A kis területekre tervezték, ahol a kényelem és a kopásállóság magas szintje szükséges.

- Kis tárgyak száraz környezetben történő precíz kezelését kínáló SensiLite ® gyakorlatias választás, ha az ujjak jó mozgathatóságára van szükség.

A SensiLite ® a hasonló alkalmazási területeken gyakran használt más kesztyűkhöz képest jobb biztonságot és tartósságot kínál.

Jellemző elönyök:

Védelem és tartósság

- A poliuretán bevonat optimális kézvédelmet kínál a könnyűsúlyú alkalmazási terülteken.

- A tenyérbevonattal ellátott 48-100 és 48-101 4. EN szintű kopásállóságot és 1. EN szintű vágásállóságot kínál, ezek hozzájárulnak a kesztyű élettartalmához.

Optimális kényelem és tapintóképesség

- Az elasztikus nylon bélés szoros, de rugalmas illeszkedést biztosít a kézhez, így a legkisebb tárgyak mozgatása is egyszerűbbé válik.

- A poliuretán jó fogást biztosít száraz körülmények közepette.

- Sokoldalú megoldás

- Ha a dolgozók SensiLite Ž kesztyűt kapnak, az a kezük védelmére ösztönzi őket, mivel a kesztyűk egész nap kényelmesen viselhetők.

- A SensiLite Ž kesztyűk varratmentes kialakításuknak és optimális ergonómiájuknak köszönhetően nagyszerű alternatívát kínálnak a könnyűsúlyú bőrkesztyűkkel szemben

- A bevonatuk által biztosított védelemnek és fogásnak köszönhetően szintén jobb alternatívát kínálnak a könnyű vagy közepes kötött kesztyűkkel szemben.

Választás a Sensilite Ž 48-100, 48-101 és 48-105 kesztyűk között az adott alkalmazási területek alapján.

- A SensiLite Ž 48-100 és 48-101 kesztyűk tenyérbevonattal ellátottak, a biztonságos fogást széles érintkezési felületen ötvözik, a kopásállósággal.

- A SensiLite Ž 48-101 ezen felül fekete béléssel és bevonattal van ellátva, így megfelelően alkalmas olyan környezetekre, ahol bizonyos fokú kosz van jelen.

- A SensiLite Ž 48-105 kesztyűk bevonata csak az ujjbegyekre terjed ki, olyan alkalmazási területekre, ahol a helyi kopásállóság és fogás szükséges, és ezáltal a kéz többi részére maximális légáteresztő-képességet tesz lehetővé.

Javasolt felhasználás:

Kis alkatrészek szerelése minden iparágban pl.:

Kisméretű csapágyak

Csatlakozások és kis rugók

Csomagolás:

Műanyag tasakonként 12 pár, kartononként 12 műanyag tasak

Eladási egység:

144 pár

Műszaki adatok:

Referencia

Leírás

Stílus

EN méret

Hossz

Szín

48-105

Poliuretán bevonattal. Ujjbegy-bevonattal

Nylon bélés kötött csuklórésszel

6-11

210 ? 265 mm

fehér

Minden kesztyűnk rendelkezik CE Termék Megfelelőségi nyilatkozattal!

Webáruházunkban szereplő kesztyűkön kívül más munkavédelmi feladatokra is tudunk kesztyűket kínálni, ezekkel kapcsolatosan hívja vevőszolgálatunkat.


Megveszem:

  • Gyártó: AnsellFigyelem, ahol nincs külön feltüntetve, áraink Bruttó (27 % Áfás) árak!