Tel: (76) 509-253     Fax: (76) 509-252

ALPHATEC 58-535W

190.378,- Ft

AlphaTecTM 58-535

A fogás és vegyvédelem egyedi ötvözete

Vízálló nitril kesztyű speciális, nedves felületek fogásására alkalmas felülettel, tömör, minőségi, finombevonattal és kötött béléssel.

- Az AlphaTecTM a vegyszerálló kesztyűk új generációjának első tagja. Tartalmazza a forradalmi Ansell Grip technológiát TM , hogy a felhasználók nedves vagy olajos felületű tárgyakat kevesebb erőkifejtéssel és nagyobb biztonsággal kezelhessenek.

- A folyadékálló vegyszer ellenállóságnak a fogással, a rugalmassággal és mozgékonysággal való egyedi ötvözésének köszönhetően a vegyszerrel dolgozók logikus választása az AlphaTec TM ? et.

 

Jellemző elönyök:

Megbízható vegyvédelem a megnövelt felhasználói biztonság érdekében

- A szabadalmazott Ansell Grip technológia TM biztosítja, hogy a polimerbevonat nem hatol át a betéten a gyártás során. Emiatt a bevonat ellánálló és sérülésmentes, jelentősen csökkentve a vegyi anyagok bőrre jutásának valószínűségét. Az AlphaTec TM kesztyűk vegyi ellenálló képessége a Sol-Vex 37-645- ösnek felel meg 37-645.

Jobb fogás a nagyobb felhasználhatói biztonság és termelékenység céljából.

- Nedves tárgyak megfogásakor a nitril bevonat mikroszkopikus csatornáin keresztül a folyadék eltávozik a fogott felületről, melynek eredményeként sokkal közvetlenebb kapcsolat jön létre a kesztyű és a megfogott tárgy között.

- A kesztyűt viselő kevesebb fogóerőt fejti ki.

- A kezelés irányítottabbá, magabiztosabbá és biztonságosabbá válik. Ez csökkenti a stresszt és a fáradtságot, mindemellett javítja a termelékenységet.

 

Puhább érzés és sokkal kényelmesebb viselet.

- A szabadalmazott AnsellGrip technológia TM gyártási eljárás során a kesztyűt, a polimer bevonat mellett, az új- finomabb, 13-as méretű rostokkal kötött- nejlon bélés teszi még puhábbá és kényelmesebbé. Sőt, az AlphaTecTM új, ergonomikus kézformát alkalmaz a rugalmasság és a mozgékonyság érdekében. Mindez a felhasználók részéről magasabb szintű elfogadást eredményez.

 

Javasolt felhasználás:

Nedves vegyszerekkel bevont csúszós tárgyak kis és közepes igénybevételt jelentő kezelése

l Vegyszerek kezelése

l Nyomdaipar

l Autóipar /OEM gyártás

l Mezőgazdaság

l Bányászat

l Repülőgépipar

 

Csomagolás:

Műanyag tasakonként 6 pár/csomag, 12 csomag/karton

 

Eladási egység:

72 pár

 

Műszaki adatok:

Referencia

Leírás

Stílus

EN méret

Hossz

Szín

58-535

Teljes bevonattal

Hosszúszárú

7,8,9,10,11

356 mm (14?)

Bíborvörös, fekete kézzel

 

Minden kesztyűnk rendelkezik CE Termék Megfelelőségi nyilatkozattal!

 

Webáruházunkban szereplő kesztyűkön kívül más munkavédelmi feladatokra is tudunk kesztyűket kínálni, ezekkel kapcsolatosan hívja vevőszolgálatunkat.

 


Megveszem:

  • Gyártó: AnsellFigyelem, ahol nincs külön feltüntetve, áraink Bruttó (27 % Áfás) árak!