Tel: (76) 509-253     Fax: (76) 509-252

DERMASHIELD 73-701

252.440,- Ft

Dermashield®73-701

Komplex felépítés

A legfejlettebb védelem az allergia-megelőzés területén.

Kézspecifikus, gyorsítóanyagoktól mentes szintetikus kesztyű

- A polikloroprénből készült Dermashield® műszaki szempontból a ma kapható legfejlettebb steril kesztyű.

- A latexfehérjéktől és gyorsítóanyagoktól mentes felépítés ideális megoldás mind az I. mind pedig a IV. típusú, a természetes latex miatt kialakuló allergiák minimalizálására.

- Miközben a Dermashield® rendelkezik a természetes latexkesztyűk nyújtotta kényelemmel és rugalmassággal, az ahhoz hasonlóan versenyképes ár mellett jobb kémiai ellenálló képességet nyújt. Az új redőzött mandzsetta pedig megakadályozza a kesztyű lehengeredését, így fokozott védelmet biztosít a Dermashield® a termék és a felhasználó optimális védelme érdekében.

 

 

Jellemző elönyök:

Alacsony allergénpotenciál

- A Dermashield® a potenciális bőrreakciók és allergiák jelentős csökkentését kínálja. ---Minimálisra csökkenti a következők kockázatát:

- IV típusú allergiás reakciók, mert gyorsítóanyagoktól mentes.

- I. típusú allergiás reakciók, mert nem tartalmaz természetes gumit.

- Poli-kloroprén összetétele nagymértékben ellenáll az etanollal és az izopropilalkoholla (IPA) szemben. Az újonnan kifejlesztett redőzött mandzsetta megakadályozza a kesztyű lehengeredését, így még jobb védelmet biztosít.

- A minőségellenőrzést az AQL vizsgálati módszerek biztosítják: 0,65-os.

Rendkívüli kényelem

- A Dermashield® a természetes latexgumi kesztyűhöz hasonló kényelmet biztosít ahhoz hasonló áron. A kiváló rugalmasságot és nyúlást a polikloroprének egyedi összetétele biztosítja.

- A rendelkezésre álló hét méretnek köszönhetően természetesen illeszkedi az felhasználó kezére, akiknek az ujjak jobb mozgathatóságát biztosítja.

Egyszerű használat és biztonságos kezelés

- A kesztyű szintetikus poliuretán belső bevonatának köszönhetően egyszerűen felhúzható.

- Emellett megkönnyíti a kettős kesztyűviselést, megfelelve ezzel a gyógyszer-/-orvosieszköz-gáyrtó ipar növekedő követelményeinek.

- Különleges külső felületkezelése és a fogásértékek on-line és feldolgozás utáni folyamatos nyomon követése biztosítja az anyagok következetes és szakszerű kezelését.

Steril tisztatér alkatrész alkalmazáshoz

- A Dermashield® 73-701 kesztyű steril, és speciálisan a kritikus ISO5 (100-as osztályú) környezetekhez lett kialakítva.

Tanúsított megfelelősség

- A tétel gyártásszáma és lejárat napja a csomagolás minden szintjén fel van tüntetve, a nagy tasaktól a szállítókartonig.

- Mindegyik tétel Megfelelőségi tanúsítvánnyal (COC. Certificate of Conformance) van ellátva.

 

Javasolt felhasználás:

l Aszeptikus gyógyszergyártás

l Biotechnológiai területek

l Orvosi eszközök gyártása

l Cytostatikus gyógyszerek kezelése

 

 

Csomagolás:

73-7011 páronként: A kesztyűből egy műanyag tasakban egy- műanyag borítékban zárt- pá van csomagolva; Lezárt műanyag tasakonként 10 pár, 5 lezárt tasak/gyűjtőtasak; 4 gyűjtőtasak/karton; 200pár/karton.

Minden csomagolás tisztatér-kompatíbilis izopropil-alkoholnak ellenálló tintával van megjelölve. A műanyag tasakok egyszerűen feltéphetők. A szennyeződés eredményes elkerülése érdekében a kesztyűk tripla tasakban helyezkednek el.

 

Eladási egység:

73-7011 páronként: A kesztyűből egy műanyag tasakban egy- műanyag borítékban zárt- pá van csomagolva; Lezárt műanyag tasakonként 10 pár, 5 lezárt tasak/gyűjtőtasak; 4 gyűjtőtasak/karton; 200pár/karton.(A fenti ár 200 párra vonatkozik)

Minden csomagolás tisztatér-kompatíbilis izopropil-alkoholnak ellenálló tintával van megjelölve. A műanyag tasakok egyszerűen feltéphetők. A szennyeződés eredményes elkerülése érdekében a kesztyűk tripla tasakban helyezkednek el.

 

 

Műszaki adatok:

Referencia

Leírás

Fingertips

EN méret

Hossz

Szín

Vastagság

Mandzsetta

Csomagolás

73-701

Púdermentes- steril

Biszkvit

6; 6,5 ; 7; 7,5;  8; 8,5; 9

310 mm

Zöld

0,175 mm

Sima

Páronként

 

Minden kesztyűnk rendelkezik CE Termék Megfelelőségi nyilatkozattal!

 

Webáruházunkban szereplő kesztyűkön kívül más munkavédelmi feladatokra is tudunk kesztyűket kínálni, ezekkel kapcsolatosan hívja vevőszolgálatunkat.

 


Megveszem:

  • Gyártó: AnsellFigyelem, ahol nincs külön feltüntetve, áraink Bruttó (27 % Áfás) árak!