Tel: (76) 509-253     Fax: (76) 509-252

Coral Duo

Coral DUO

 

Az ideális választás


¨ A Coral Duo minősége és hatékonysága megegyezik a Coral Brush AKTÍV-val. Igazi különbözősége egyedi megjelenésében és variálhatóságában rejlik.
¨ A Coral Duo már néhány lépés alatt rendkívül hatékonyan tisztít. Ez a tulajdonsága teszi ideláis választássá, ha kevés a hely a bejáratnál.

¨ A Coral Duo bizonyított előnyei:
- az első méteren 10%-kal több koszt gyűjt be, mint az általánosan használt lábtörlők
- tisztító hatása közel ötszöröse a vele összehasonlított termékeknél

¨ A Coral Duo használható önmagában is, mint mutatós bejárati szennyfogó, de kombinálható más beltéri lábtörlővel, mint a Coral Brush, vagy a kültéri  ALUTREND rendszerrel

¨ A Coral Duo lábtörlő kombinált termék. A Coral Classic és a Corall Brush Aktív felületei váltják egymást azzal a különbséggel, hogy itt minden fonal tartalmaz egy kaparó, tisztító szálat is. A szalagokat egy különösen erős és vastag szálakból álló, koszkaparó sáv választja el. A fonalak és szálak e speciális kombinácóját teszi lehetővé, hogy a Coral Duo takarítsa le  a leghatékonyabban a darabos szennyeződéseket.

¨ A Coral Duo gyártási iránya nem azonos a járási iránnyal. A szalagok a járási irányra merőlegesek. Megrendelésnél ezt fontos tudni, a szabászati veszteségek minimalizásáért.

¨ Rendelhető méret: 200 cm szélességben

 

Árakkal kapcsolatosan szíveskedjen keresni bennünket. Hívjon a 76/509-253 vagy 30/9557-056 telefonszámok valamelyikén.

 


Megveszem:

  • Gyártó: CleartexFigyelem, ahol nincs külön feltüntetve, áraink Bruttó (27 % Áfás) árak!