Tel: (76) 509-253     Fax: (76) 509-252

Marketing feliratos lábtörlő

Marketing a lábtörlőn

 

A marketing szakemberei különös figyelemmel tervezik meg az első pillanat benyomásait, és felkapják a fejüket, ha rejtőzködő marketingről, vagy láthatatlan reklámról olvasnak.

Megérkezve egy épületbe ennek a kiemelt, első pillanatnak a helyszíne a bejárat. Ha itt koszt, sarat, latyakot találunk, akkor ez bár apró, mégis fontos jelzés a látogatók számára. Ennek az ellenkezőjét is tapasztalhatjuk, azaz rendezett, tiszta aulát. Ez is egy jel. Jelzi a „háziak” törődését, gondosságát. Jelzi a minőséget, ami önmagában

 

szennyfogónak nézik, pedig valójában reklámfelület!

 

 

A sokakban meglévő elzárkózás a hirdetésektől a marketing szennyfogó esetében nem jelentkezik, hiszen ez csak egy szőnyeg a bejáratban. Mégis mindenki, aki arra jár, tudatosan vagy anélkül, de érzékeli!
Csak döntés kérdése, hogy ezt a felületet meghagyjuk egy  szürke foltnak,  vagy  üzenünk rajta. A szöveg, vagy vizuális információ akár visszafogott utalás, akár határozott utasítás,

 

mindenképpen szem előtt illetve láb alatt lesz.

 

 

Beszéljünk az Ön cégének az előnyeiről!

 

Fogalmazza meg miben jobb, több mint a konkurenciája. Mit tart fontosnak? Mi jellemző a cégére? Az eredményt szükítse le 2-3 szóra, és képre. Vizsgálja meg ezt az érkezők szemszögéből is. Hiszen nekik akar üzenni, az ő számukra is érdekes dolgokról kell beszélni.

A puszta logó sem rossz, bár az inkább a nagyoknak való. Az ő esetükben az üzenetet, a feelinget, oldalas hirdetések és tévéreklámok közvetítik. A logó már csak emlékeztető. Ön legyen bátor! Szólítsa meg a látogatóit! Lepje, vagy akár nevettesse meg az Önhöz érkezőket. Emlékezni fognak arra, aki mert egyedi lenni.

 

Talp alá való, de hol a helye?

Elsősorban a bejáratban, ám nem mindegy, hogy kiében. Ez egy marketing eszköz! A reklámokat nem magunknak, hanem a  partnereinknek készítjük. Őket  kell elérnie, hogy utána ők is megtalálják az Ön cégét. Tehát okos dolog, ha a játékboltos a környék óvodáját szponzorálja, míg a  gyógyszerész az Talp alá való, de hol a helye?

Elsősorban a bejáratban, ám nem mindegy, hogy kiében. Ez egy marketing eszköz! A reklámokat nem magunknak, hanem a  partnereinknek készítjük. Őket  kell elérnie, hogy utána ők is megtalálják az Ön cégét.

 

Néhány szóval és képpel szinte bármit el lehet mondani. A lehetőségek száma korlátlan, akárcsak a mi lelkesedésünk!

 

Árakkal kapcsolatosan szíveskedjen keresni bennünket. Hívjon a 76/509-253 vagy 30/9557-056 telefonszámok valamelyikén.

 


Megveszem:

  • Gyártó: CleartexFigyelem, ahol nincs külön feltüntetve, áraink Bruttó (27 % Áfás) árak!